divendres, 8 de febrer del 2013

Divendres 8 de febrer de 2013!



Avui matí hem arribat tots ben guapos i guapes a l'escola amb una cosa de la nostra disfressa pel cap, i ens hem trobat una segona carta de la Reina Carnestoltes, que ens ha dit que per dilluns hem de dur el complement pel cap i també una cosa amb la mà relacionada amb la nostra disfressa!!

Després a català hem xerrat i escrit què hauríem de dur a una festa de disfresses, i han sortit moltes coses i coses originals!

A matemàtiques hem fet resolució de problemes!






I a plàstica hem fet una cosa relacionada amb el projecte que ja hem acabat i amb Carnaval... Hem retallat caretes i màsqueres d'animals, amb punxó hem llevat els ulls per poder veure-hi, i després hem explicat la tècnica collage i hem començat a fer les màsqueres amb un collage de revistes i diaris... Ens està quedant preciós, però ens ha motivat tant i agradat tant la idea que ho feim tan petit, curiós i ben fet que ens duu molta feina, per tant no les podrem dur avui a casa i haurem de continuar l'activitat un altre dia!

Els deures del cap de setmana són fer l'avaluació conjunta les famílies amb els vostres fills i filles del projecte dels animals/mussols seguint el full entregat.

BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada