dimarts, 26 de febrer del 2013

Dimarts 26 de febrer de 2013!

A Filosofia hem fet un joc amb postals ja que el Carter Joliu entrega al proper personatge del conte una postal. Cada un de nosaltres ha tengut una postal de Mallorca diferent, però hi havia dues postals de cada, per tant hem sortit un per un a dir què veiem a la nostra postal i el nin o nina que es pensava tenir la mateixa postal que nosaltres ens ha hagut de fer preguntes per endevinar si la tenia o no! Després hem comprovat les postals que eren iguals. Així hem treballat diferents paisatges i la descripció. Ho hem fet molt bé i ens ha agradat molt! La pròxima setmana descobrirem qui rep la postal i què diu la postal! El que tampoc sabem és si serà de Mallorca... D'on creis que serà la postal que rebrà? I qui pensau que la rebrà? Estam ben intrigats!

A Medi cada un de nosaltres ha escrit què hem après durant el projecte i què hem fet per aprendre? Això ens servirà també d'avaluació individual del projecte... Ho hem fet per escrit i oralment! 
Després hem acabat la portada del projecte... Ja ens queda ben poquet perquè el duguem a casa!

A Matemàtiques hem fet una proveta de tot el que hem après fins ara... nombres majors i menors, números ordinals, ordenar números de més petit a més gran, sumes i restes i problemes... la majoria no l'hem poguda acabar però demà continuarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada