dijous, 7 de febrer del 2013

Dijous 7 de febrer de 2013!

Avui a castellà hem acabat el conte del "Buho gafitas". Ens ha quedat molt bé i hem deixat volar la nostra imaginació per poder fer bé aquest conte! Avui el durem a casa perquè el pogueu veure!

Esperam que vos agradi!



A medi, com ja hem comentat, hem acabat el projecte dels mussols. Demà enviarem una feineta d'avaluació del projecte acabat per fer a casa. Aquesta avaluació l'heu de dur a terme els pares i mares amb els vostres fills i filles, ja que els heu d'ajudar a formular bones preguntes i a recordar els conceptes que hem vist durant el projecte. També han de saber les respostes de les preguntes que ells formulin. Demà segur que quan ho vegueu ho entendreu millor!




A català hem continuat el llibre de lectura de "La sireneta", hem llegit entre tots la pàgina 6 i hem mirat la il·lustració de la pàgina 7. Després hem fet comprensió oral i una feineta de comprensió escrita de la lectura.


També hem tengut una carta de la Reina Carnestoltes...














I al pati ens han duit una cosa nova per jugar... unes rodes gegants! Alguns de nosaltres hi hem jugat i ens ho hem passat molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada