dijous, 14 de febrer del 2013

Dijous 14 de febrer de 2013!

Aquesta setmana hem fet moltes coses...

Dilluns vàrem venir amb un element al cap i un a la mà de la nostra disfressa. Vàrem xerrar de la Rua de Llucmajor i del cap de setmana i després vàrem fer un conte d'un pirata. Les dues darreres hores vàrem començar un nou taller!!

Dimarts vàrem venir completament disfressats! Estàvem preciosos i precioses! Vàrem descriure la nostra disfressa i ens vàrem dibuixar. Després anàrem al gimnàs les dues classes de primer i la classe de segon a rebre la Reina Carnestoltes. Vàrem acabar les màsqueres d'animals amb collage de revistes i diaris. Ens vàren quedar espectaculars!

Dimecres a Castellà treballàrem les regles ortogràfiques c/qu... c davant a, o, u; i qu davant e, i. A Medi vàrem començar l'índex del projecte dels animals. A matemàtiques vàrem continuar amb tres pàgines del quadernet i a català vàrem escriure una carta per enviar a un company/a de 1rB!

Avui dijous ens hem inventat un conte de dragons, rates, prínceps i princeses a castellà, després hem acabat l'índex del projecte dels animals i a català hem llegit i treballat la comprensió lectora de les pàgines 8 i 9 del llibre "La sireneta"...

Sí que hem fet coses! I encara ens queda demà!

Demà matí treballarem les vocals, si algú encara no ens ha duit les lletres encara té temps de dur-les!

1 comentari:

  1. Hola. Si ho pots enviar al correu de l'escola jo intentaré posar-ho al bloc! El correu és:
    ceipllucmajor@gmail.com

    Moltes gràcies! Tots els recursos que poguem posar seran bons!

    ResponElimina