divendres, 17 de maig del 2013

Què hem anat fent a l'aula?

Hem anat fent moltes coses...

A Matemàtiques hem treballat les sumes duent i les sumes de tres sumands, el calendari i les hores, diferents problemes, restes i la numeració del 0 al 99.

A Medi hem continuat amb el projecte: "Què hi ha a l'univers?"... ja només ens queden per contestar dues preguntes: els cometes i per què només hi ha aire i vida a la Terra?
Les diferents parelles ens han anat explicant diferents coses: els meteorits, les constel·lacions, els satèl·lits...
Dels satèl·lits no només vàrem voler saber les dues preguntes que havíem pensat: què són i com es varen crear? Sinó que després varem voler saber quants satèl·lits tenen cada planeta.
De les constel·lacions també no només varem voler saber les dues preguntes inicials: què són i com es varen crear, sinó que també hem mirat el planisferi celeste i ens hem inventat les nostres pròpies constel·lacions!
Aquí vos deixam una feineta que varem fer després d'estudiar les constel·lacions...



A Català hem fet descripcions, ens hem inventat històries d'amics fantàstics, hem acabat les lletres de cal·ligrafia, hem fet escriptura lliure i guiada, hem fet lectures i comprensions lectores de diferents textos...

A Castellà hem acabat de treballar els grups consonàntics, hem treballat el gènere (masculí i femení) i nombre (singular i plural), els signes de puntuació i les majúscules i minúscules, també hem treballat diferents lectures i comprensions lectores de diferents textos...

A Filosofia hem treballat dues preguntes a través de  converses: què és llegir? i què són els somnis? Tenim les transcripcions de les converses que vos ho entregarem amb els quadernets del trimestre.

A Plàstica hem cercat diferents lletres a revistes i diaris; hem fet plàstica relacionada amb les dues preguntes treballades a Filosofia; i conjuntament els alumnes de 1rA i B hem fet murals de la poesia: La llocada venturera, amb el material reciclat que han duit els alumnes de casa...




També ens han duit pollets a classe per veurer-los!





Pollets from mmtrobat

BON CAP DE SETMANA!!!

1 comentari: