dimarts, 21 de maig del 2013

Dimarts 21 de maig de 2013!



Ahir a Catalàvàrem explicar oralment i per escrit què havíem fet durant el cap de setmana, després vàrem fer anglès i religió o alternativa.
Després del pati vàrem canviar de Tallers, que ja és el darrer que ens quedava per fer! 

Avui a Castellà hem fet una lectura: “La isla del placer”, basada en el conte den Pinocho. Després de llegir-ho un parell de vegades hem fet una comprensió lectora.
A Medi n’Alma i n’Ainara ens han explicat què són els cometes i com es varen crear. Ens ha agradat molt perquè després hem relacionat diferents conceptes del nostre projecte, com per exemple: Quina diferència hi ha entre cometes i meteorits? , el sistema solar, diferents cossos celestes...
A Matemàtiqueshem repassat diferents conceptes: sumes i restes, sumes de tres sumands, sumes duent, sumar 10 a un número, fer l’anterior i el posterior, contar de 2 en 2, números més grans, més petits o iguals i problemes.

3 comentaris:

  1. cuanto trabajo estais haciendo! y tambien la maestra, cuanto trabajos haces wapa! muy bien!

    ResponElimina
  2. Hola, estic d'acord amb el comentari de na Carola i m'agrada veure com els nostres fills aprenen cada vegada més.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! La major recompensa és veure el fruit de tota la feina feta durant el curs! Tots hem avançat moltíssim i hem après moltes coses! Moltes gràcies per la vostra col·laboració des de casa!

    ResponElimina