dimarts, 19 de març del 2013

Dimarts 19 de març de 20131

Ahir a Català vàrem treballar la carta que rep na Ventafocs i vàrem descobrir que la propera carta que envia el Carter Joliu era pel... LLOP! Estàvem tan intrigats per saber què deia la carta del llop que avui hem llegit diferents contes de llops i hem descobert com és la carta que rep el llop... és molt especial perquè és d'uns advocats que contracte na Caputxeta Vermella en nom de la seva àvia per avisar al llop que si segueix vivint a casa de l'àvia i posant-se la seva roba hi haurà conseqüències! També hem descobert que creim que la propera carta va dirigida a na Rínxols d'Or, però no ho tenim clar perquè ja va sortir na Rínxols d'Or a la primera carta de totes...

Ahir vàrem començar la portada de les nostres feinetes del segon trimestre i avui hem fet les portades de les assignatures: català, castellà i matemàtiques.

A matemàtiques hem fet problemes!

També volem aprofitar per demanar-vos dites i refranys del mes de març (ho podeu penjar al bloc com a comentari o dur-les a l'agenda o a un paper) i també donar els molts d'anys a tots els pares!

1 comentari:

  1. Hola, n'Alba fa una setmana que du les dites escrites a una fulla, però no la pensa a treura dins classe, algunes de les dites són:

    - Març habitual, un dia bo i un dia mal.
    - Quan l'oreneta no ve pel març, l'hivern és llarg.

    ResponElimina