dimarts, 26 de març del 2013

Acabam el segon trimestre!!!


Ahir i avui hem acabat el llibre del Carter Joliu! Ens ha encantat aquesta història d'un carter que va entregant cartes a personatges d'altres contes...





També hem acabat les portades de La primavera per poder enquadernar les nostres feines del segon trimestre... Ens han quedat precioses!




A s'aula hem anat construint a poc a poc un mapa conceptual del nou projecte,... Ens ha quedat beníssim, però volem saber taaantes coses que el mapa conceptual ens ha ocupat tota una paret de la classe! A poc a poc l'anirem omplint segons les informacions que anem duent!


 

Avui ja ens hem endut totes les feines del trimestre: el segon llibret de matemàtiques acabat, el llibre del Carter Joliu i les feines del llibre, el projecte dels mussols i totes les feines que hem fet durant el segon trimestre de totes les assignatures... També ja ens hem endut les notes i els deures que hem de fer durant les vacances!






Tot i que demà encara hi ha escola ja volem aprofitar per dir-vos que esperam que disfruteu d'aquests dies, faceu i mengeu moltes panades i rubiols i vos ho passeu molt bé!

BONES FESTES!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada